9 Temmuz 2008, Çarşamba Şekerbank Hakkında      Yatırımcı İlişkileri      İnsan Kaynakları       İştiraklerimiz      Anasayfa    
Site Haritası   İletişim   English
 
 
Repo
 
Repo, sabit getirili menkul kıymetlerin teminat gösterilerek fon sağlanması işlemidir.

Şekerbank'ta repo yaparak günlük birikimlerinizi piyasa koşullarına göre değişebilen faiz oranları ile değerlendirebilirsiniz.

Bankamızda repo alt limiti 250 YTL (ikiyüzelli YTL) olarak uygulanmakta olup repo talimatlarınızı, hergün saat 09:30 - 15:30 arası tüm şubelerimizden, ŞekerNet ve ŞekerTel'den verebilirsiniz.

Artık repo işlemi yapmak için yatırım hesabına da ihtiyacınız yok! Vadesiz hesabınızdan repo yapabilir dilerseniz şubelerimizden vadesiz hesabınıza otomatik repo talimatı verebilirsiniz.

Şubenize vermiş olduğunuz talimat ile saat 15:30'dan sonra vadesiz hesabınızda serbest kullanıma bırakılacak söz konusu tutarın üzerindeki miktar, bankamızca belirlenen ekran oranlarından 1 günlük O/N repo yapılır.

Yapılan repo işlemi saat 15:00'e kadar şubenizden iptal edilebilmektedir. Repo dönüşleri vade bitiminde gün başında hesabınıza geçmektedir.

Repo oranlarımızı görüntülemek veya ne kadar faiz alacağınızı hesaplamak için tıklayınız.

 
Ana Sayfa | Bize Yazın | English   
   Copyright © 2003 Şekerbank T.A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.
                                    Yasal Hususlar